Om oss

Om oss på Herok Akademin

OM OSS

Herok Akademin

Herok Akademin AB bedriver utbildningsverksamhet i egna lokaler i Örebro, Karlskoga, Västerås, Eskilstuna, Stockholm och i Jönköping, men verkar över hela landet. Vi skall vara en naturlig samarbetspartner till svenskt näringsliv och offentlig förvaltning vad avser grund- och vidareutbildning inom transport-, byggbranschen, logistik/lager och arbetsmiljö. Vi tar fram utbildningar efter kundens specifika behov eller utbildar efter annans utbildningsplan.

Att välja Herok Akademin som din utbildare innebär att du får en utbildare som har lång erfarenhet och ett brett utbud på kurser. Våra utbildningar borgar för kvalité och vi kan självfallet anpassa våra kurser till era behov eller göra en utbildning efter era önskemål och krav. Hos oss blir du väl omhändertagen av vår kunniga personal i egna lokaler anpassade för utbildning, antingen i våra teorisalar eller truck-lokaler.

Herok Akademin AB är ett dotterbolag till TB Group AB (Trafikbutiken) och är en del av Herok koncernen.

Välkommen till oss!

Per Karlsson VD med personal

HEROK AKADEMIN

Vi erbjuder yrkesutbildningar av absolut högsta kvalité

Kurser

Boka din kurs idag

Att välja Herok Akademin som din utbildare innebär att du får en utbildare som har lång erfarenhet och ett brett utbud på kurser inom transport, lager, logistik, byggbranschen och arbetsmiljö.

KONTAKT

Vill du boka en kurs eller kontakta oss?